Plăcintă cu dovleac Caramel cu înghețată din carne tocată
Această rețetă servește 8 și costă 78 de cenți pe porție. O porție conține 435 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Un amestec de frișcă, scorțișoară măcinată, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Înghețată De Dovleac Fără Putină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă făina, zahărul și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
2
Adăugați unt și untură; folosind viraje pornite/oprite, procesați până se formează făină grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Untură
3
Adăugați 2 linguri de apă cu gheață și procesați până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu gheață cu lingurițe dacă amestecul este uscat. Formați aluatul în disc. Înfășurați în plastic și refrigerați 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Aluat
Folie
4
Intindeti aluatul pe suprafata presarata cu faina la 12-inch rotund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
5
Transferați în vasul de plăcintă cu diametrul de 9 inci. Îndoiți consola sub; sertizați marginile decorativ. Se răcește 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă
6
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Coaceți crusta până când marginile încep să se rumenească, apăsând crusta cu spatele furculiței dacă se formează bule, aproximativ 15 minute. Se răcește ușor. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Se amestecă zahărul și 2 linguri de apă într-o cratiță medie la foc mediu până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura; fierbeți fără a amesteca până când zahărul devine chihlimbar închis, ocazional învârtind tigaia și perindând părțile tigaiei cu o perie de patiserie umedă, aproximativ 7 minute (timpul va varia în funcție de dimensiunea tigaiei).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Tigaie Cu Sos
Tigaie
2
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Bateți în unt 1 lingură la un moment dat (amestecul va bule). Se amestecă jumătate și jumătate și smântână, amestecând până se dizolvă toate bucățile de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Caramel Biți
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Bateți 2 ouă întregi și 1 gălbenuș într-un castron mare pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Bateți dovleacul, scorțișoara, ghimbirul, cuișoarele și sarea. Treceți treptat amestecul de caramel în amestecul de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Dovleac
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ghimbir
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Transferați umplutura în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
7
Coaceți până se umflă și puneți-l în centru, aproximativ 50 de minute. Plăcintă rece pe raft. Se răcește până se răcește. (Se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.)