Plăcintă Cu Dovleac
Placinta de dovleac necesita aproximativ 3 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 330 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, sare kosher, gălbenuș de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 44%. Încercați Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac, și Cupe Cu Rulou De Scorțișoară Cu Plăcintă Cu Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Combinați dulciurile, zahărul brun și ghimbirul în vasul unui robot de bucătărie. Procesați până când cookie-urile sunt firimituri fine.
Stropiți untul în amestecul de firimituri. Pulsați de 8 până la 10 ori pentru a combina.
Apăsați amestecul gingersnap în partea de jos, în sus pe părțile laterale și chiar peste buza unui vas de plăcintă din sticlă de 9 inci.
Așezați pe o tigaie cu jumătate de foaie și coaceți crusta timp de 10 până la 12 minute. Se răcește crusta cu cel puțin 10 minute înainte de umplere.
Pentru umplutură: aduceți piureul de dovleac la foc mic la foc mediu într-o cratiță de 2 litri. Gatiti, amestecand ocazional, pana se ingroasa usor, 2 pana la 3 minute.
Adăugați jumătate și jumătate, nucșoară și sare. Se amestecă și se readuce amestecul la foc mic.
Scoateți amestecul de dovleac de pe foc și răciți timp de 10 minute.
Bateți zahărul brun, ouăle și gălbenușul până se omogenizează într-un castron mare.
Se adaugă amestecul de dovleac și se amestecă până se combină bine.
Se toarnă umplutura pregătită în crusta de plăcintă caldă și se coace pe aceeași jumătate de foaie până când centrul se mișcă ușor, dar părțile laterale ale umpluturii sunt setate, 45 până la 50 de minute. Se răcește pe un suport de răcire timp de cel puțin 2 până la 3 ore înainte de feliere. Plăcinta poate fi făcută și refrigerată cu până la 2 zile în avans. Plăcinta este cea mai bună a doua zi după ce este făcută.
Pentru mini-plăcinte: împărțiți uniform amestecul de crustă între cutii de plăcintă de 5 (5 inci) și coaceți pe o jumătate de foaie timp de 5 minute. Se răcește timp de 10 minute înainte de a împărți uniform umplutura între tigăi.
Coaceți până când centrul jonglează ușor, dar părțile laterale ale umpluturii sunt setate, 25 de minute. Se răcește pe un suport de răcire timp de 2 ore.
Întindeți 1 linguriță de zahăr brun deschis deasupra fiecărei plăcinte. Topiți zahărul folosind o torță pentru a forma un blat crocant. Se răcește timp de 5 minute înainte de servire.
Încălziți cuptorul la 400 de grade F.
Feliați o bucată mică de piele de pe o parte a dovleacului, astfel încât atunci când este așezat pe o parte, dovleacul se va așeza plat fără să se rostogolească.
Scoateți tulpina și împărțiți dovleacul în jumătate de sus în jos, folosind un satâr mare și un ciocan. Scoateți semințele și fibrele cu o lingură mare de metal sau o lingură de înghețată.
Tăiați fibrele cu foarfece de bucătărie, dacă este necesar. Rezervați semințele pentru o altă utilizare.
Presărați carnea cu sare kosher și așezați jumătățile, cu carnea în jos, pe o jumătate de foaie tapetată cu hârtie pergament. Prăjiți până când un cuțit de tocat poate fi ușor introdus și scos din dovleac, 30 până la 45 de minute. Testați în mai multe locuri pentru a asigura coacerea.
Scoateți tigaia cu jumătate de foaie într-un suport de răcire și răciți dovleacul timp de 1 oră. Folosind o lingură mare, scoateți carnea prăjită a dovleacului de pe piele în vasul unui robot de bucătărie. Procesați până când carnea este netedă, 3 până la 4 minute. A se păstra la frigider până la 1 săptămână sau a se congela până la 3 luni.