Plăcintă Cu Dovleac

Plăcintă Cu Dovleac
Placinta de dovleac necesita aproximativ 3 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 330 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, sare kosher, gălbenuș de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 44%. Încercați Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac, și Cupe Cu Rulou De Scorțișoară Cu Plăcintă Cu Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Combinați dulciurile, zahărul brun și ghimbirul în vasul unui robot de bucătărie. Procesați până când cookie-urile sunt firimituri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Stropiți untul în amestecul de firimituri. Pulsați de 8 până la 10 ori pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3
Apăsați amestecul gingersnap în partea de jos, în sus pe părțile laterale și chiar peste buza unui vas de plăcintă din sticlă de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
4
Așezați pe o tigaie cu jumătate de foaie și coaceți crusta timp de 10 până la 12 minute. Se răcește crusta cu cel puțin 10 minute înainte de umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Pentru umplutură: aduceți piureul de dovleac la foc mic la foc mediu într-o cratiță de 2 litri. Gatiti, amestecand ocazional, pana se ingroasa usor, 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați jumătate și jumătate, nucșoară și sare. Se amestecă și se readuce amestecul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
7
Scoateți amestecul de dovleac de pe foc și răciți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
8
Bateți zahărul brun, ouăle și gălbenușul până se omogenizează într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Se adaugă amestecul de dovleac și se amestecă până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Se toarnă umplutura pregătită în crusta de plăcintă caldă și se coace pe aceeași jumătate de foaie până când centrul se mișcă ușor, dar părțile laterale ale umpluturii sunt setate, 45 până la 50 de minute. Se răcește pe un suport de răcire timp de cel puțin 2 până la 3 ore înainte de feliere. Plăcinta poate fi făcută și refrigerată cu până la 2 zile în avans. Plăcinta este cea mai bună a doua zi după ce este făcută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Pentru mini-plăcinte: împărțiți uniform amestecul de crustă între cutii de plăcintă de 5 (5 inci) și coaceți pe o jumătate de foaie timp de 5 minute. Se răcește timp de 10 minute înainte de a împărți uniform umplutura între tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Coaceți până când centrul jonglează ușor, dar părțile laterale ale umpluturii sunt setate, 25 de minute. Se răcește pe un suport de răcire timp de 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Întindeți 1 linguriță de zahăr brun deschis deasupra fiecărei plăcinte. Topiți zahărul folosind o torță pentru a forma un blat crocant. Se răcește timp de 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun DeschisZahăr Brun Deschis
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
14
Încălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Feliați o bucată mică de piele de pe o parte a dovleacului, astfel încât atunci când este așezat pe o parte, dovleacul se va așeza plat fără să se rostogolească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
16
Scoateți tulpina și împărțiți dovleacul în jumătate de sus în jos, folosind un satâr mare și un ciocan. Scoateți semințele și fibrele cu o lingură mare de metal sau o lingură de înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
CleaverCleaver
17
Tăiați fibrele cu foarfece de bucătărie, dacă este necesar. Rezervați semințele pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
18
Presărați carnea cu sare kosher și așezați jumătățile, cu carnea în jos, pe o jumătate de foaie tapetată cu hârtie pergament. Prăjiți până când un cuțit de tocat poate fi ușor introdus și scos din dovleac, 30 până la 45 de minute. Testați în mai multe locuri pentru a asigura coacerea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
19
Scoateți tigaia cu jumătate de foaie într-un suport de răcire și răciți dovleacul timp de 1 oră. Folosind o lingură mare, scoateți carnea prăjită a dovleacului de pe piele în vasul unui robot de bucătărie. Procesați până când carnea este netedă, 3 până la 4 minute. A se păstra la frigider până la 1 săptămână sau a se congela până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista