Plăcintă cu cremă Mascarpone cu glazură de fructe de pădure

Plăcintă cu cremă Mascarpone cu glazură de fructe de pădure
O porție conține 564 calorii, 6g de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, frișcă, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cupcakes cu cheesecake Triple Berry preferate de fani cu glazură de smântână, compot mixt de fructe de pădure, frișcă proaspătă, crustă de Cracker Graham, Batoane de plăcintă cu cireșe de casă cu glazură de brânză cremă, și Pepene galben proaspăt cu cremă de Mascarpone și sos dublu de fructe de pădure pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Gatiti 3 minute sau pana se rumenesc. Se amestecă firimiturile de prăjituri și nucile pecan. Apăsați amestecul în părțile inferioare și în sus ale unei tigaie ușor unsă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De FursecuriFirimituri De Fursecuri
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Formă TartăFormă Tartă
2
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până se rumenesc; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Combinați amidonul de porumb și zahărul într-o cratiță medie; se amestecă smântâna. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana se ingroasa si clocoteste. Se amestecă aproximativ 1/4 cană de amestec fierbinte în gălbenușuri de ou; se adaugă la amestecul fierbinte rămas și se gătește, amestecând continuu, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Scoateți amestecul de pe foc.
5
Se amestecă brânza mascarpone, lichiorul și vanilia până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
LichiorLichior
VanilieVanilie
6
Se toarnă în crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
7
Întindeți 2/3 cană glazură de fructe de pădure peste umplutură; se răcește 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Fructe De PadureFructe De Padure
8
Se servește cu glazura de fructe de pădure rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
9
Garnisiți, dacă doriți.
10
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit cookie-uri Pepperidge Farm
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista