Plăcintă cu cremă Mascarpone cu glazură de fructe de pădure
O porție conține 564 calorii, 6g de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, frișcă, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cupcakes cu cheesecake Triple Berry preferate de fani cu glazură de smântână, compot mixt de fructe de pădure, frișcă proaspătă, crustă de Cracker Graham, Batoane de plăcintă cu cireșe de casă cu glazură de brânză cremă, și Pepene galben proaspăt cu cremă de Mascarpone și sos dublu de fructe de pădure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Gatiti 3 minute sau pana se rumenesc. Se amestecă firimiturile de prăjituri și nucile pecan. Apăsați amestecul în părțile inferioare și în sus ale unei tigaie ușor unsă de 9 inci.
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până se rumenesc; rece.
Combinați amidonul de porumb și zahărul într-o cratiță medie; se amestecă smântâna. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana se ingroasa si clocoteste. Se amestecă aproximativ 1/4 cană de amestec fierbinte în gălbenușuri de ou; se adaugă la amestecul fierbinte rămas și se gătește, amestecând continuu, 1 minut.
Scoateți amestecul de pe foc.
Se amestecă brânza mascarpone, lichiorul și vanilia până se omogenizează.
Se toarnă în crusta pregătită.
Întindeți 2/3 cană glazură de fructe de pădure peste umplutură; se răcește 8 ore.
Se servește cu glazura de fructe de pădure rămasă.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit cookie-uri Pepperidge Farm