Plăcintă cu cremă de zmeură-lămâie cu crustă de migdale

Placinta cu crema de zmeura-lamaie cu crusta de migdale este o vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 448 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, coajă de 2 lămâi, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Plăcintă cu cremă de zmeură-lămâie cu crustă de migdale, Tarta de piersici, prune, zmeură fără Gluten cu cremă de Cardamom și crustă de migdale, și Tort de migdale cu cremă de coajă de lămâie Meyer și gel de zmeură Ecroide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F. în robotul de bucătărie sau într-un castron mediu, se sfărâmă pasta de migdale; adăugați amidon de porumb și albuș de ou. Acoperiți; procesați cu robotul de bucătărie sau bateți cu mixerul electric până se omogenizează.
În placa de plăcintă din sticlă de 9 inci, desfășurați 1 crustă de plăcintă. Apăsați crusta ferm pe lateral și pe fund.
Întindeți amestecul de migdale peste crustă. Derulați a doua crustă de plăcintă peste umplutură începând de la 1 margine de plăcintă și derulând până la marginea opusă. Apăsați crustele de plăcintă împreună în partea de jos a plăcii de plăcintă. Marginile sigiliului; flaut. Acoperiți marginea exterioară cu folie; montați a doua placă de plăcintă în prima placă de plăcintă deasupra crustei.
Îndepărtați placa de plăcintă superioară; înțepați ușor suprafața crustei peste umplerea de aproximativ 15 ori cu furculița. Lăsați folia pe marginea exterioară.
Coaceți descoperit cu aproximativ 15 minute mai mult sau până când crusta superioară începe să se rumenească.
Între timp, într-un castron mediu, amestecați laptele condensat, coaja de lămâie, sucul de lămâie și gălbenușurile de ou cu sârmă.
Se toarnă peste crusta fierbinte. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Coaceți cu 25 până la 30 de minute mai mult sau până când umplutura este setată și crusta de jos este maro aurie.
Îndepărtați folia; se răcește complet, aproximativ 2 1/2 ore.
Întindeți gemul peste umplutură. Într-un castron mic și adânc răcit, bateți frișca, zahărul pudră și vanilia cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide.
Se ornează cu migdale și zmeură.