Plăcintă Cu Cremă De Zmeură Cu Fund Negru
Plăcintă cu cremă de zmeură cu fund negru ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 321 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați fursecuri cu napolitane de ciocolată, zahăr pudră, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Plăcintă Cu Înghețată Cu Fund Negru, Negru Jos Chai Placinta Cu Crema De, și Negru De Jos-Banana Placinta Cu Crema De pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați vasul de plăcintă din sticlă cu diametrul de 9 inci cu spray antiaderent. Amestecați firimiturile de prăjituri, untul și zahărul într-un castron mediu. Apăsați amestecul uniform pe părțile de jos și în sus (nu pe jantă) ale vasului preparat. Se răcește crusta 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Coaceți crusta până se fixează, aproximativ 10 minute, apoi se răcește.
Combinați zahărul, cacao și amidonul de porumb într-o cratiță medie grea; bateți pentru a se amesteca bine. Adăugați treptat 1/4 cană de lapte, amestecând până se dizolvă amidonul de porumb.
Bateți în restul de 2 1/4 căni de lapte, apoi gălbenușurile de ou și oul. Se amestecă la foc mediu-mare până când budinca se îngroașă și fierbe, aproximativ 8 minute.
Adăugați ciocolată și unt; bateți până se topește și se omogenizează.
Răspândiți budinca în crusta pregătită. Apăsați folie de plastic pe budincă pentru a acoperi și răci plăcinta peste noapte.
Îndepărtați folia de plastic de pe plăcintă. Acoperiți stratul de ciocolată cu zmeură, cu partea îndreptată în sus, apăsând ușor în ciocolată pentru a adera (unele fructe de pădure vor rămâne). Bateți smântâna, zahărul și vanilia într-un castron mediu până se formează vârfuri; se întinde peste fructe de pădure pe plăcintă. Aranjați fructele de pădure rămase deasupra cremei. Chill plăcintă cel puțin 1 oră și până la 4 ore.