Plăcintă cu cremă de rubarbă VI

Plăcintă cu cremă de rubarbă VI
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu cremă de rubarbă VI. Această rețetă servește 10 și costă 64 de cenți pe porție. O porție conține 365 calorii, 3G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă de la Allrecetes necesită suc de portocale, ou, nucșoară măcinată și scurtare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, care nu este atât de spectaculos. Plăcintă Cu Cremă De Rubarbă, Plăcintă Cu Cremă De Rubarbă, și Plăcintă Cu Cremă De Rubarbă I sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a face crusta: într-un castron mediu, combinați cele 2 1/2 căni de făină și 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tăiați în scurtare până se formează firimituri grosiere. Se amestecă în apă, oțet și 1 ou. Formați aluatul în bilă și rotiți-l în runde groase de 2 1/8 inch. Folosiți unul pentru a acoperi fundul și părțile laterale ale unei tigaie de zece inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
OțetOțet
AluatAluat
ApăApă
RolaRola
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
4
Pentru a face umplutura: într-un castron mare, bateți ouăle rămase până când sunt groase și ușoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Combinați făina, zahărul, sarea și nucșoara. Îndoiți în ouă. Se amestecă untul și sucul de portocale până când amestecul este neted. Îndoiți în rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
RubarbăRubarbă
UntUnt
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
6
Se toarnă în coajă de plăcintă; acoperiți partea superioară a plăcintei cu coajă de plăcintă rămasă. Sertizați marginile împreună și tăiați fante în carcasa superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
7
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 450 grade F (230 grade C) timp de 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C).Continuați să coaceți plăcinta la această temperatură încă 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegerile mele de top pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Moscato-ul roz cu bule desculț, cu un rating de 4,9 din 5 stele, pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit răcit (36-40 grade F), acest Bulbuc are arome și arome de iasomie și mandarină portocaliu completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista