Plăcintă Cu Cremă De Portocale Cu Căpșuni

Plăcintă Cu Cremă De Portocale Cu Căpșuni
Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 200 de calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână lapte, topping bătut, căpșuni și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Strawberry Topped Pound tort cu frisca de lamaie, Orange-Pecan-Topped Cremă De Brânză-Banane-Nuci Pâine, și Înghețată De Portocale Cu Căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, bateți amestecul de budincă, laptele și coaja de portocală cu un tel de sârmă sau un mixer electric 1 minut. Cu spatula de cauciuc, pliați în topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Amestec De BudincăAmestec De Budincă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BatetiBateti
BolBol
2
Se toarnă în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
3
Aranjați căpșunile pe umplutură. Dați la frigider cel puțin 1 oră sau până când este setat înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista