Plăcintă Cu Cremă De Ciocolată
Această rețetă servește 12. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 270 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de crustă de plăcintă cu aromă de ciocolată, frișcă, marshmallows și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 38 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, Plăcintă cu căpșuni și smântână, și Piersici și batoane de plăcintă cu cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți laptele, marshmallows și ciocolata în cratiță de 3 litri la foc mic, amestecând constant, până când ciocolata și marshmallows sunt topite și amestecate. Dați la frigider aproximativ 20 de minute, amestecând ocazional până când amestecul se înmoaie ușor când este scăpat dintr-o lingură.
Bateți frișca în bol mediu răcit cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri moi. Îndoiți amestecul de ciocolată în frișcă.
Se toarnă în coajă de plăcintă. Refrigerați descoperit aproximativ 8 ore sau până când este setat.
Garnisiți cu bucle de ciocolată cu lapte și frișcă, dacă doriți. Puneți imediat la frigider orice plăcintă rămasă după servire.