Plăcintă Cu Cremă De Ciocolată
Placinta cu crema de ciocolata ar putea fi doar desertul pe care il cautati. O porție conține 343 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce-amăruie de calitate fină, sare, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, Plăcintă cu căpșuni și smântână, și Piersici și batoane de plăcintă cu cremă.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Amestecați firimiturile, untul și zahărul și apăsați pe partea de jos și în sus a unei farfurii de plăcintă de 9 inci (capacitate de 1 litru).
Coaceți până când sunt crocante, aproximativ 15 minute și răciți pe un raft.
Bateți împreună zahărul, amidonul de porumb, sarea și gălbenușurile într-o cratiță grea de 3 litri până se combină bine, apoi adăugați lapte într-un jet, șoptind. Se aduce la fierbere la foc moderat, șoptind, apoi se reduce focul și se fierbe, șoptind, 1 minut (umplutura va fi groasă).
Forțați umplerea printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, apoi amestecați ciocolată, unt și vanilie. Se acoperă suprafața de umplere cu o rundă de unt de hârtie de ceară și se răcește complet, aproximativ 2 ore.
Lingura de umplere în crustă și plăcintă rece, acoperită slab, cel puțin 6 ore.
Chiar înainte de servire, bateți smântâna cu zahărul într-un castron folosind un mixer electric până când ține doar vârfuri rigide, apoi lingură deasupra plăcintei.
Plăcinta (fără topping) poate fi răcită până la 1 zi.