Plăcintă cu cremă Boston
Boston Cream Pie este un desert care servește 10. Pentru 77 de cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine, 20 g de grăsimi și un total de 435 de calorii. Această rețetă de la Allrecipes necesită sare, amidon de porumb, lapte și extract de vanilie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 21%. Acest scor este destul de prost. Încercați vafele Boston Cream Pie cu cremă de patiserie fără lactate și sos de ciocolată de casă, Boston Cream Pie și Boston Cream Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Pulverizați 2 forme de tort (8 inchi) cu spray de gătit.
Amestecați amestecul galben de prăjitură, 3 ouă, apa și uleiul vegetal într-un bol până se umezește. Bateți cu un mixer electric la viteză medie timp de 2 minute, răzuind bolul din când în când.
Împărțiți aluatul de prăjitură între cele două forme de prăjitură pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când prăjiturile au crescut și sunt ușor aurii, 33 până la 38 de minute. Verificați dacă este gata după 25 de minute. O scobitoare introdusa in centrul prajiturii ar trebui sa iasa curata. Lăsați prăjiturile să se răcească aproximativ 10 minute înainte de a le scoate din tavă. Răciți complet prăjiturile, aproximativ 40 de minute.
Bateți 3 ouă, amidonul de porumb și zahărul într-un castron mare până când se amestecă bine și se colorează la lămâie, 2 până la 3 minute. Pus deoparte.
Se încălzește 1 cană de smântână grea, lapte integral și 1/2 lingură de unt într-o cratiță mare la foc mediu până când începe să fiarbă.
Reduceți căldura la minim; se toarnă amestecul de ouă în amestecul de smântână și se bate până se îngroașă, aproximativ 1 minut.
Turnați amestecul de ouă și smântână printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un castron mare; aruncați orice bucăți.
Bateți vanilia și sarea în amestecul de ou și smântână până se omogenizează. Acoperiți cu un strat de folie de plastic presat pe suprafață. Răciți la frigider pentru a forma o textura de cremă de patiserie, 3 până la 4 ore.
Pune ciocolata într-un castron mare.
Se încălzește 1 linguriță de unt și 1/2 cană de smântână grea pentru frișcă într-o cratiță la foc mediu până când untul se topește.
Se toarnă amestecul de smântână peste ciocolată și se bate până se omogenizează. Dă deoparte până se răcește, dar încă se poate turna, aproximativ 20 de minute.
Așezați un strat de tort pe o farfurie, cu partea plată în sus.
Întindeți crema de patiserie până la 1 inch de marginea prăjiturii.
Puneți al doilea strat de tort deasupra, cu partea rotunjită în sus. Apăsați ușor pentru a împinge crema de patiserie până la margine.
Se toarnă amestecul de ciocolată deasupra prăjiturii și se întinde astfel încât să picure peste margine.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegerile mele de top pentru Boston Cream Pie. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Ediția aniversară NV Wilson Creek Almond, cu o evaluare de 5 stele din 5, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition
Această șampanie câștigătoare a medaliei de aur este denumită și șampania „OH MY GOSH”®. Acest vin spumant alb este fermentat în mod natural, cu doar o notă de migdale pură adăugată, astfel încât este garantat să vă uimească oaspeții. O șampanie obligatorie pentru a face orice ocazie deosebit de specială. Excelent cu deserturi, îmbrățișări, căzi cu hidromasaj, picnicuri, șeminee, brunchuri și petreceri. Foarte popular la toate nuntile de aici.