Plăcintă cu cremă Boston

Plăcintă cu cremă Boston
Boston Cream Pie este un desert care servește 10. Pentru 77 de cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine, 20 g de grăsimi și un total de 435 de calorii. Această rețetă de la Allrecipes necesită sare, amidon de porumb, lapte și extract de vanilie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 21%. Acest scor este destul de prost. Încercați vafele Boston Cream Pie cu cremă de patiserie fără lactate și sos de ciocolată de casă, Boston Cream Pie și Boston Cream Pie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Legatura De Cimbru, Numai Frunze1/2 Legatura De Cimbru, Numai Frunze
2
Pulverizați 2 forme de tort (8 inchi) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Galbenă Dulce, Tăiată în Sferturi1 Ceapă Galbenă Dulce, Tăiată în Sferturi
3
Amestecați amestecul galben de prăjitură, 3 ouă, apa și uleiul vegetal într-un bol până se umezește. Bateți cu un mixer electric la viteză medie timp de 2 minute, răzuind bolul din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Tort GalbenAmestec De Tort Galben
DuzinăDuzină
Ambalaj Fondant Rulat Simplu Gata De UtilizareAmbalaj Fondant Rulat Simplu Gata De Utilizare
Extract Suplimentar De Vanilie LimpedeExtract Suplimentar De Vanilie Limpede
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 1,5 Uncii (43 De Grame) De ZahărAproximativ 1,5 Uncii (43 De Grame) De Zahăr
Glazura De PruneGlazura De Prune
4
Împărțiți aluatul de prăjitură între cele două forme de prăjitură pregătite.
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când prăjiturile au crescut și sunt ușor aurii, 33 până la 38 de minute. Verificați dacă este gata după 25 de minute. O scobitoare introdusa in centrul prajiturii ar trebui sa iasa curata. Lăsați prăjiturile să se răcească aproximativ 10 minute înainte de a le scoate din tavă. Răciți complet prăjiturile, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Inima De Bomboane RozInima De Bomboane Roz
1/2 Legatura De Cimbru, Numai Frunze1/2 Legatura De Cimbru, Numai Frunze
6
Bateți 3 ouă, amidonul de porumb și zahărul într-un castron mare până când se amestecă bine și se colorează la lămâie, 2 până la 3 minute. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe Tartinabile 100% AfineFructe Tartinabile 100% Afine
16 Creveți Jumbo Gătiți, Decojiți și Devenați, Cu Coadă16 Creveți Jumbo Gătiți, Decojiți și Devenați, Cu Coadă
32 De Bezele Mari, Tăiate La Jumătate32 De Bezele Mari, Tăiate La Jumătate
Extract Suplimentar De Vanilie LimpedeExtract Suplimentar De Vanilie Limpede
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 3 Uncii De Făină De PrăjiturăAproximativ 3 Uncii De Făină De Prăjitură
Glazura De PruneGlazura De Prune
7
Se încălzește 1 cană de smântână grea, lapte integral și 1/2 lingură de unt într-o cratiță mare la foc mediu până când începe să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
Lapte IntegralLapte Integral
Ambalați Amestecul De Orez Gratinat Cu Broccoli și VermicelliAmbalați Amestecul De Orez Gratinat Cu Broccoli și Vermicelli
Echipamente pe care le vei folosi
Prune Mov, Fără Sâmburi și Tocate GrosierPrune Mov, Fără Sâmburi și Tocate Grosier
8
Reduceți căldura la minim; se toarnă amestecul de ouă în amestecul de smântână și se bate până se îngroașă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Sau Frisca, OptionalInghetata Sau Frisca, Optional
Extract Suplimentar De Vanilie LimpedeExtract Suplimentar De Vanilie Limpede
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 3 Uncii De Făină De PrăjiturăAproximativ 3 Uncii De Făină De Prăjitură
9
Turnați amestecul de ouă și smântână printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un castron mare; aruncați orice bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Sau Frisca, OptionalInghetata Sau Frisca, Optional
Extract Suplimentar De Vanilie LimpedeExtract Suplimentar De Vanilie Limpede
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Servire (8 UnciiPentru Servire (8 Uncii
Glazura De PruneGlazura De Prune
10
Bateți vanilia și sarea în amestecul de ou și smântână până se omogenizează. Acoperiți cu un strat de folie de plastic presat pe suprafață. Răciți la frigider pentru a forma o textura de cremă de patiserie, 3 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Fulgi De Nucă De Cocos, OpționalFulgi De Nucă De Cocos, Opțional
Inghetata Sau Frisca, OptionalInghetata Sau Frisca, Optional
Ceapa Galbena, Tocata Grosier In Bucatele EgaleCeapa Galbena, Tocata Grosier In Bucatele Egale
Cu Migdale (3,52 Uncii) , TocateCu Migdale (3,52 Uncii) , Tocate
Extract Suplimentar De Vanilie LimpedeExtract Suplimentar De Vanilie Limpede
Echipamente pe care le vei folosi
1-2/3 Cani Chipsuri De Ciocolata Semidulce1-2/3 Cani Chipsuri De Ciocolata Semidulce
Aproximativ 3 Uncii De Făină De PrăjiturăAproximativ 3 Uncii De Făină De Prăjitură
11
Pune ciocolata într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jimmies Portocalii și MaroJimmies Portocalii și Maro
Echipamente pe care le vei folosi
Glazura De PruneGlazura De Prune
12
Se încălzește 1 linguriță de unt și 1/2 cană de smântână grea pentru frișcă într-o cratiță la foc mediu până când untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
Ambalați Amestecul De Orez Gratinat Cu Broccoli și VermicelliAmbalați Amestecul De Orez Gratinat Cu Broccoli și Vermicelli
Echipamente pe care le vei folosi
Prune Mov, Fără Sâmburi și Tocate GrosierPrune Mov, Fără Sâmburi și Tocate Grosier
13
Se toarnă amestecul de smântână peste ciocolată și se bate până se omogenizează. Dă deoparte până se răcește, dar încă se poate turna, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jimmies Portocalii și MaroJimmies Portocalii și Maro
Inghetata Sau Frisca, OptionalInghetata Sau Frisca, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 3 Uncii De Făină De PrăjiturăAproximativ 3 Uncii De Făină De Prăjitură
14
Așezați un strat de tort pe o farfurie, cu partea plată în sus.
15
Întindeți crema de patiserie până la 1 inch de marginea prăjiturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
1 Lămâie, Cu Coajă și Suc De 1/2 Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și Suc De 1/2 Lămâie
16
Puneți al doilea strat de tort deasupra, cu partea rotunjită în sus. Apăsați ușor pentru a împinge crema de patiserie până la margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
17
Se toarnă amestecul de ciocolată deasupra prăjiturii și se întinde astfel încât să picure peste margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jimmies Portocalii și MaroJimmies Portocalii și Maro
1 Lămâie, Cu Coajă și Suc De 1/2 Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și Suc De 1/2 Lămâie

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegerile mele de top pentru Boston Cream Pie. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Ediția aniversară NV Wilson Creek Almond, cu o evaluare de 5 stele din 5, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition
NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition
Această șampanie câștigătoare a medaliei de aur este denumită și șampania „OH MY GOSH”®. Acest vin spumant alb este fermentat în mod natural, cu doar o notă de migdale pură adăugată, astfel încât este garantat să vă uimească oaspeții. O șampanie obligatorie pentru a face orice ocazie deosebit de specială. Excelent cu deserturi, îmbrățișări, căzi cu hidromasaj, picnicuri, șeminee, brunchuri și petreceri. Foarte popular la toate nuntile de aici.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista