Plăcintă Cu Cireșe Proaspete
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu cireșe proaspete. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 281 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 12. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, sare, zahăr turbinado și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Plăcintă Cu Cireșe, Plăcintă Proaspătă De Mure, și Batoane de plăcintă cu cireșe de casă cu glazură de brânză cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați tapioca într-o râșniță de condimente sau cafea; procesați până la măcinat fin.
Combinați tapioca, cireșele și următoarele 5 ingrediente (prin sare) într-un castron mare; aruncați bine.
Lăsați amestecul de cireșe să stea 30 de minute; se amestecă pentru a se combina.
Preîncălziți cuptorul la 40
Rulați porțiunea de aluat de 1 (9 inci) într-un cerc de 11 inci. Puneți aluatul într-o placă de plăcintă de 9 inci acoperită cu spray de gătit, permițând aluatului să se extindă peste marginea plăcii. Se amestecă amestecul de cireșe și orice lichid rămas în aluat.
Rulați porțiunea de aluat rămasă (9 inci) într-un cerc de 12 inci.
Tăiați aluatul în benzi de 12 (lățime de 1 inch); aranjați într-un model de zăbrele peste amestecul de cireșe. Îndoiți marginile sub; sertizare.
Combinați 2 linguri de apă și albuș de ou într-un castron mic.
Ungeți amestecul de albuș de ou peste aluat deasupra plăcintei și presărați aluatul uniform cu 2 linguri de zahăr turbinado.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute. Marginile scut de piecrust cu folie, și se coace încă 40 de minute sau până când crusta este maro auriu și de umplere este gros și Bulbuc. Se răcește plăcinta în tigaie timp de 45 de minute pe o grătar.