Plăcinta cu cireșe adânci este o lactate gratuit rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 171 calorii. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, apă cu gheață, scurtarea legumelor și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Plăcintă Cu Cireșe Adânci, Plăcintă Cu Cireșe Adânci, și Plăcintă Cu Șuncă Adâncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați făina, 1 1/2 linguri îndulcitor și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
îndulcitor
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
3
Tăiați în scurtare până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
4
Adăugați apă cu gheață și oțet; aruncați cu o furculiță până se umezește. Formați într-o minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Oțet
5
Rulați într-un cerc de 14 inci pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
6
Așezați aluatul într-o plăcuță de 10 inci; apăsați pe fundul și părțile laterale ale plăcii. Marginile flautului.
Combinați lichidul de cireșe rezervat, 1/2 cană îndulcitor și amidonul de porumb într-o cratiță; se amestecă bine. Gatiti la foc mediu pana se ingroasa, amestecand continuu. Se amestecă cireșe, scorțișoară și extract de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
Amidon De Porumb
îndulcitor
Cireșe
Scorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Se toarnă amestecul în coajă de patiserie. Shield patiserie cu folie, și se coace la 400 timp de 20 de minute. Reduceți căldura la 375; coaceți, neecranate, 25 până la 30 de minute sau până când sunt fierbinți și bulbucați.