Plăcintă Cu Cireșe Cu Vase Adânci
Plăcinta cu cireșe adânci este o lactate gratuit rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 171 calorii. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, apă cu gheață, scurtarea legumelor și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Plăcintă Cu Cireșe Adânci, Plăcintă Cu Cireșe Adânci, și Plăcintă Cu Șuncă Adâncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați făina, 1 1/2 linguri îndulcitor și sare.
Tăiați în scurtare până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Adăugați apă cu gheață și oțet; aruncați cu o furculiță până se umezește. Formați într-o minge.
Rulați într-un cerc de 14 inci pe o suprafață ușor făinată.
Așezați aluatul într-o plăcuță de 10 inci; apăsați pe fundul și părțile laterale ale plăcii. Marginile flautului.
Scurgeți cireșele, rezervând 1 1/4 căni de lichid. Puneți cireșele deoparte.
Combinați lichidul de cireșe rezervat, 1/2 cană îndulcitor și amidonul de porumb într-o cratiță; se amestecă bine. Gatiti la foc mediu pana se ingroasa, amestecand continuu. Se amestecă cireșe, scorțișoară și extract de migdale.
Se toarnă amestecul în coajă de patiserie. Shield patiserie cu folie, și se coace la 400 timp de 20 de minute. Reduceți căldura la 375; coaceți, neecranate, 25 până la 30 de minute sau până când sunt fierbinți și bulbucați.
Se servește cald sau la temperatura camerei.