Plăcintă Cu Ciocolată Cu Lămâie
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 519 calorii. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 101 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată cu cacao, foarte apă, cruste de plăcintă necoapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Plăcintă Cu Budincă De Ciocolată, Kk ' s Chocolate Chip Cookie Pie, și Plăcintă Cu Biscuiți Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Bateți gălbenușurile de ou într-un castron mediu și lăsați-le deoparte. Într-o cratiță medie, amestecați zahărul și amidonul de porumb.
Se adaugă apă rece și se amestecă pentru a se umezi. Apoi adăugați apă fierbinte, în timp ce amestecați, și gătiți la foc mediu-mare, amestecând ocazional.
Amestecul va începe să devină translucid și se va îngroșa. Când amestecul începe să baloneze ușor, scoateți-l de pe foc. Se amestecă untul topit.
Adăugați gălbenușurile de ou în timp ce bateți constant.
Adăugați coaja de lămâie, sucul de lămâie și extractul de vanilie amestecând până se combină bine.
Se pune la frigider să se răcească, aproximativ 15 minute.
Rulează cruste. Pentru o tigaie de 9 inci, crusta de jos ar trebui să aibă un diametru de aproximativ 11 inci.
Așezați crusta de jos în tigaie sau vas.
Se toarnă umplutura de plăcintă răcită.
Așezați crusta superioară rulată peste plăcinta umplută. Sigilați și marginile flautului.
Tăiați mai multe fante în partea de sus a plăcintei pentru a aerisi, apoi periați întreaga crustă superioară cu albus de ou și coaceți timp de 20 de minute. Întoarceți cuptorul până la 375 F și coaceți încă 15 până la 25 de minute sau până când crusta devine maro aurie.
Scoateți plăcinta din cuptor și răciți-o complet.
Combinați ciocolata și untul într-un castron mediu pentru microunde. Cuptorul cu microunde la maxim timp de 30 de secunde și apoi amestecați, repetați, încălzind în trepte de 15 secunde până când untul este doar topit și neted. Se amestecă siropul de porumb. Puneți amestecul deoparte până când este doar ușor cald la atingere.
Se toarnă amestecul de ciocolată peste plăcinta răcită și se întinde pentru a acoperi complet partea superioară a plăcintei. Dați la frigider până când este gata de servit. Magazin acoperit.