Plăcintă cu cartofi dulci III
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați plăcinta cu cartofi dulci III. O porție conține 229 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână o crustă de plăcintă adâncă, ouă, lapte evaporat și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Piei de cartofi dulci de două ori coapte cu Pecan Streusel (caserola individuală de cartofi dulci akan), Cartofi dulci și tocană de cârnați: sfârșitul foamei Mondiale un cartof dulce la un moment dat, și tikki de cartofi dulci | chiftele de cartofi dulci / navratri s.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mediu, amestecați cartofii dulci, ouăle, laptele evaporat, scorțișoara, nucșoara, cuișoarele și sarea.
Se toarnă în crusta de plăcintă.
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 50 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat. Se acoperă cu topping biciuit sau se servește cald cu înghețată de vanilie.