Plăcintă Cu Carne
Plăcinta cu carne ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 410 calorii, 14g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, carne de vită măcinată, pudră de muștar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până cuișoare sol ai putea urma acest curs principal cu Pâine De Dovleac ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Plăcintă Cu Degete De Unt, Plăcintă Cu Cireșe, și Plăcintă Cu Piersici De Modă Veche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Așezați cartoful într-o cratiță cu suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Se scurge, se pasează și se lasă deoparte.
Între timp, zdrobiți carnea de vită măcinată și carnea de porc într-o cratiță mare și adăugați usturoiul, ceapa și apa. Condimentează cu pudră de muștar, cimbru, cuișoare și sare. Gătiti la foc mediu, amestecând pentru a sfărâma carnea și amestecați condimentele, până când carnea se rumeneste uniform.
Se ia de pe foc și se amestecă în piureul de cartofi.
Așezați una dintre crustele de plăcintă într-o farfurie de plăcintă de 9 inci. Umpleți cu amestecul de carne, apoi acoperiți cu cealaltă crustă de plăcintă. Înțepați crusta superioară de câteva ori cu un cuțit pentru a ventila aburul. Sertizați în jurul marginilor folosind dinții furculiței și îndepărtați orice exces de aluat. Acoperiți marginile crustei de plăcintă cu folie de aluminiu.
Coaceți timp de 25 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când crusta s-a rumenit.
Serviți de la sine sau cu un sos de vită.