Plăcintă Cu Busuioc De Roșii
O porție conține 306 calorii, 9g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 92 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, sare, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Placinta cu rosii a lui Sandy, Piept de pui cu usturoi de busuioc cu sos de busuioc de roșii, și Stive de roșii de vinete și moștenire la grătar cu busuioc și Coulis de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 400 F. Spray 9-inch placă plăcintă de sticlă cu spray de gătit. În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti ceapa in ulei 8 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste.
Într-un castron mediu, așezați amestecul Bisquick; tăiați în unt, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin amestec în direcții opuse), până când se sfărâmă.
Adăugați apă; se amestecă energic până se formează aluatul moale. Folosind degetele înmuiate în amestec Bisquick, apăsați aluatul pe partea de jos și în sus a plăcii de plăcintă, formând marginea pe marginea plăcii.
Presărați 1/2 cană de brânză în crustă. Aranjați jumătate din feliile de roșii peste brânză.
Se presară cu jumătate din făină, ceapă, busuioc tocat, sare și piper. Repetați straturile. Într-un castron mic, amestecați maioneza și restul de 1 cană de brânză; se întinde deasupra plăcintei până la 1 inch de margine.
Coaceți 24 până la 26 de minute sau până se rumenesc ușor.
Lăsați să stea 10 minute înainte de tăiere.
Se ornează cu busuioc suplimentar.