Plăcintă Cu Budincă Cu Cremă De Banane

Plăcintă Cu Budincă Cu Cremă De Banane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu budincă cu cremă de banane. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 230 calorii. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți gălbenușuri de ou, unt, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Cremă De Vanilie/Ciocolată / Nucă De Cocos / Budincă Cu Cremă De Banane, Inghetata Cu Budinca De Banane, și Inghetata Cu Budinca De Banane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 232°. Faceți crusta de plăcintă conform instrucțiunilor de pe cutie pentru o crustă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Coajă coaptă folosind placă de plăcintă din sticlă de 9 inci.
3
Coaceți 9 până la 11 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
4
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, amestecați zahărul, amidonul de porumb și sarea. Se amestecă laptele până se omogenizează. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul fierbe si se ingroasa; se fierbe și se amestecă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Se ia de pe foc.
6
Se amestecă aproximativ 1/4 cană de amestec fierbinte în gălbenușuri de ou. Se amestecă treptat amestecul de gălbenuș în amestec fierbinte. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul incepe sa baloneze si se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
7
Se ia de pe foc; se amestecă untul și vanilia. Se răcește până la călduț, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
8
Aranjați feliile de banane în coajă coaptă răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)(carton Bloc)
9
Se toarnă budinca răcită peste banane. Se dă la frigider până se fixează, cel puțin 3 ore. Se acoperă cu frișcă. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
(carton Bloc)(carton Bloc)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista