Plăcintă cu brânză de cireșe II

Plăcintă cu brânză de cireșe II
Cherry Cheese Pie II ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.09 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 62g de grăsime, și un total de 1304 calorii. Această rețetă servește 8. 108 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de umplutură de plăcintă cu cireșe, lapte condensat, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi umplutura de plăcintă cu cireșe, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Cireșe Ușoare ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Batoane de plăcintă cu cireșe de casă cu glazură de brânză cremă, Plăcintă Cu Cireșe, și Salată De Cireșe, Brânză De Capră Și Nuci Confiate + Vinetă Balsamică De Cireșe + Un Cadou pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți crema de brânză până la pufos. Bateți în lapte până se omogenizează. Se amestecă sucul de lămâie și vanilia, apoi se toarnă întregul amestec în crusta de cracare graham.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker Pie CrustGraham Cracker Pie Crust
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Suc De LămâieSuc De Lămâie
VanilieVanilie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Acoperiți și dați-l la frigider timp de 3 ore sau până când este setat. Se acoperă cu cantitatea dorită de umplutură de plăcintă înainte de servire. Refrigerați resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plăcintă De UmplerePlăcintă De Umplere

Echipamente

DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista