Această rețetă face 8 porții cu 398 calorii, 4G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 3 minute. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, unt, sos de afine cu fructe întregi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cheesecake Cu Vârtej De Afine, Cheesecake Cu Vârtej De Afine, și Cheesecake Cu Vârtej De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați biscuiții graham într-un robot de bucătărie și procesați până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Adăugați 1 Lingură. zahăr și unt și procesați până când firimiturile sunt umezite. Apăsați amestecul uniform pe părțile inferioare și în sus ale unei plăci de plăcintă de 9 inci, ambalând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
3
Coaceți până când crusta este crocantă, 6 până la 8 minute. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
4
Faceți umplutura: într-un castron mare, folosind un mixer electric la viteză medie, bateți crema de brânză și zahărul până devin pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
5
Adăugați oul și gălbenușul și bateți până se încorporează. Se amestecă smântâna și vanilia. Răsturnați părțile laterale ale bolului și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Vanilie
Gălbenuș De Ou
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Răsturnați jumătate din umplutură în crusta pregătită. Dollop jumătate de piure de afine pe partea de sus de umplere. Se acoperă cu umplutura rămasă și apoi piureul. Folosiți un cuțit pentru a învârti piureul prin umplutură, creând un design marmorat, având grijă să nu trageți firimiturile din crustă în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
7
Așezați plăcinta pe foaia de copt căptușită și coaceți până când se așează în jurul marginilor, dar totuși ușor jiggly în centru, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
8
Se transferă în raft pentru a se răci complet, apoi se acoperă ușor cu folie de plastic și se dă la frigider timp de cel puțin 4 ore și până la 2 zile.