Plăcintă Cu Banane Cu Ciocolată Cu Lapte
Placinta cu banane cu ciocolata cu lapte ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 625 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați banane, gălbenușuri de ou, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Brioșe Pufoase Cu Banane Cu Ciocolată Cu Lapte, Rapid Bananan și ciocolată cu lapte S ' mores, și Bananan de ciocolată și lapte de unt de arahide.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Întindeți alunele într-o farfurie de plăcintă și prăjiți timp de 12 minute, sau până când sunt parfumate și vezicule. Frecați nucile într-un prosop de bucătărie pentru a îndepărta pielea. Măcinați fin nucile într-un robot de bucătărie.
Adăugați untul și zahărul și procesați până devine pufos.
Adăugați gălbenușul de ou și vanilia și procesați până se omogenizează.
Adăugați făina, sarea și alunele măcinate și pulsați până se formează un aluat sfărâmicios.
Răzuiți aluatul într-un disc mare, apoi apăsați aluatul într-o tigaie de tartă canelată de 9 inci, cu fundul detașabil. Tapetați aluatul cu folie de plastic și apăsați uniform în tigaie. Congelați până la ferm, aproximativ 10 minute.
Aruncați plasticul și apăsați o bucată de folie bine unsă direct pe aluat. Umpleți folia cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată și coaceți timp de 30 de minute sau până când coaja este aurie în jurul marginii.
Scoateți folia și greutățile și coaceți timp de 15 minute mai mult sau până devin aurii peste tot.
Lăsați să se răcească pe un suport de sârmă.
Într-o cratiță medie, aduceți crema la fierbere.
Se ia de pe foc. Într-un castron mediu, bateți jumătate din smântâna caldă cu gălbenușurile de ou. Întoarceți crema în cratiță și bateți constant la foc moderat, până când un termometru citit instantaneu înregistrează 16
Se ia de pe foc și se amestecă imediat ciocolata, untul și vanilia și se bate până se omogenizează.
Lăsați umplutura să se răcească la temperatura camerei.
Într-un castron mediu, aruncați bananele cu zahărul și romul. Aranjați bananele într-un singur strat suprapus în coaja de tartă și lingurați crema de ciocolată deasupra. Neteziți suprafața cu o spatulă offset încălzită. Răciți tarta până când este fermă înainte de servire.