Plăcintă cu afine cu cremă Chantilly

Plăcintă cu afine cu cremă Chantilly
Placinta de afine cu crema Chantilly necesita aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 854 calorii, 9g de proteine, și 55g de grăsime pe porție. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 5 și costă $2.98 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr de cofetărie, semințe din fasole de vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 35%. Rețete similare sunt Cushaw Pie: O tradiție Appalachiană sudică cu cremă Chantilly, Cremă De Portocale Chantilly, și Turtă dulce cu cremă Chantilly.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: patru până la cinci coji de tartă antiaderente de 3 inci sau mâncăruri mini plăcintă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
3
Pentru lămâia cristalizată: pregătiți mai întâi garnitura, astfel încât să aibă timp să cristalizeze în timp ce faceți plăcinta. Folosind un zester cret, coaja lămâia în fâșii cret. Pe o farfurie, aruncați coaja în zahăr și întindeți-o uniform. Puneți deoparte și lăsați să cristalizeze. Pentru crusta dulce: folosind un mixer electric, amestecați untul, făina și zahărul la viteză mică până când este încorporat și face pietricele. Apoi adăugați oul și sarea și continuați să amestecați doar până când este combinat. Folosind mâinile, formați aluatul într-un disc mic. Înfășurați în folie de plastic și lăsați să se odihnească la frigider timp de 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 365 de grade F. praf un sucitor și suprafață cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LămâieLămâie
ZahărZahăr
SareSare
FolieFolie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
știft De Rulareștift De Rulare
Stand MixerStand Mixer
ZesterZester
CuptorCuptor
4
Rulați aluatul subțire la 1/4 până la 1/8 de inch. Continuați să praf cu făină, deoarece aluatul devine lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
5
Tăiați cercuri puțin mai mari decât dimensiunea cojilor de tartă. Dacă nu găsiți coji de tartă de 3 inci, utilizați următoarea dimensiune cea mai mică pe care o puteți găsi și reglați tăieturile de aluat în consecință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
AluatAluat
6
Așezați crusta dulce în cochilii și tăiați orice exces de-a lungul marginilor. Apoi tapetați-l cu hârtie pergament și cântăriți-l cu greutăți de plăcintă, boabe de cafea sau boabe uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De CafeaBoabe De Cafea
Coji De PasteCoji De Paste
FasoleFasole
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
7
Așezați cojile pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți până se rumenesc, 10 până la 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Scoateți și lăsați să se răcească. Pentru compotul de afine: într-o cratiță la foc mic, adăugați aproximativ o treime din afine, zahărul și sucul de 1 lămâie. Rezervați afinele rămase. Folosind spatele unui cuțit, răzuiți semințele de vanilie și adăugați semințele și păstăia în cratiță. Amestecați și continuați să gătiți până când afinele se descompun și compotul are o consistență siropoasă, 5 până la 10 minute. Creați o baie de gheață plasând un bol de amestecare într-un castron mai mare umplut cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
CompotCompot
VanilieVanilie
SucSuc
LămâieLămâie
SemințeSemințe
ZahărZahăr
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuțitCuțit
10
Se toarnă compotul într-o strecurătoare peste vasul de amestecare. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a ajuta la prelucrarea compotului prin strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
SitaSita
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
1
Adăugați smântâna grea, zahărul cofetarilor, vanilia și coaja de la 1 lămâie într-un mixer electric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă GreaCremă Grea
VanilieVanilie
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
2
Se amestecă până când încep să se formeze vârfuri.
3
Adăugați umplutura de afine în cojile de plăcintă răcite și acoperiți cu crema chantilly.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură De Plăcintă Cu AfineUmplutură De Plăcintă Cu Afine
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
CremăCremă
4
Garnisiți cu lămâie cristalizată deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
5
Serviți și bucurați-vă!

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Pie funcționează foarte bine cu Vin Santo, late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Angel Late Harvest Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Angel Late Harvest Riesling
Angel Late Harvest Riesling
Messina Hof ' s Angel este un vin de desert crocant, dulce, recoltat din ultima culegere de Riesling când strugurii sunt aproape stafide. Perfect cu fructe, cheesecake și deserturi ușoare, dulci de ciocolată.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții5
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista