Plăcintă Cremoasă Cu Lămâie

Plăcintă Cremoasă Cu Lămâie
Plăcinta cremoasă cu lămâie necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 305 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 77 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați laptele condensat marca Eagle, gălbenușurile de ou, crusta de cracker Graham și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Făină de nucă de cocos brioșe cu semințe de mac de lămâie cu glazură cremoasă de lămâie, Tort de lămâie cu umplutură cremoasă și caș de lămâie, și Plăcintă Cremoasă Cu Lămâie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. bateți gălbenușurile de ou într-un castron mediu cu bătător rotativ sau furculiță; bateți treptat în lapte condensat îndulcit și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Se toarnă în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
3
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți din cuptor. Se răcește 1 oră. Se răcește cel puțin 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Înainte de servire, întindeți toppingul biciuit sau frisca peste plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Se ornează cu coajă de lămâie (opțional). Păstrați resturile acoperite în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista