Plăcinte Mediteraneene Cu Carne (Sfeeha)
Plăcinte cu carne mediteraneană (Sfeeha) este un fără lactate rețetă cu 36 de porții. O porție conține 223 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ceapă, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 20%. Încercați Cum Sfeehan pe Pitan ajunge cu împiedicare pe capră, Plăcinte Cu Carne, și Plăcinte Cu Carne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și amestecați carnea de vită măcinată și mielul măcinat, ceapa tocată, nucile de pin, scorțișoara și sarea și piperul negru. Gătiti și amestecați până când carnea este sfărâmicioasă, rumenită uniform și nu mai este roz.
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime.
Se amestecă sucul de lămâie; gustați și reglați condimentele și lăsați amestecul de carne să se răcească.
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o foaie de copt sau tapetați-o cu hârtie pergament.
Întindeți foile de patiserie dezghețate la o grosime de aproximativ 1/8 inch. Folosind un tăietor rotund ascuțit de 3 inci, tăiați cel puțin 9 runde pe foaie. Periați ușor marginile interioare cu puțină apă și așezați aproximativ 2 lingurițe de umplutură în mijlocul fiecărei runde. Îndoiți Runda de patiserie în jumătate pentru a acoperi umplutura și sigilați bine marginile.
Transferați pe foaia de copt pregătită și repetați cu cercurile de aluat rămase.
Periați fiecare plăcintă cu puțină spălare de ou.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 15 până la 20 de minute.