Plăcinte gustoase de cabană
Plăcinte cabana gustoase necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 642 calorii, 43G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,9 USD pe porție. 30 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați unt, sos hp, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, ceea ce este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cottage Pies, Cottage Plăcinte De Mână, și Mini Musaca Cottage Pies.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Înjumătățiți ceapa de pe tocător folosind cuțitul ascuțit. Îndepărtați pielea, apoi tăiați subțire ceapa.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, adăugați ceapa (aveți grijă ca uleiul să nu scuipe), apoi prăjiți-le până devin aurii, amestecând ocazional.
Adăugați tocatul, rupând blocul de carne cu lingura de lemn până când arată ca firimituri.
Se toarnă într-o cană cu apă, se sfărâmă în cuburile de stoc, apoi se măsoară în sosul HP. Acoperiți tigaia și fierbeți la foc mic timp de 10 minute, amestecând din când în când.
Puneți o tigaie mare cu apă sărată pe plită pentru a fierbe și acoperiți cu capacul. Cojiți pielea de pe cartofi cu un cojitor de legume, apoi tăiați-o în sferturi pe tocător. Tăiați capetele de morcovi, coajați, apoi feliați gros.
Când apa fierbe, adăugați cartofii și morcovii (un adult ar trebui să o facă, deoarece apa se va stropi). Acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute până când cartofii sunt moi când lipiți un cuțit.
Se scurge, se întoarce în tigaie cu untul și laptele, apoi se toacă până se omogenizează cu un tel electric sau cu un tocător de cartofi.
Amestecați fasolea în amestecul de carne, fierbeți câteva minute, apoi lingurați amestecul în 4 mini feluri de mâncare. Puneți piureul deasupra și întindeți-l peste umplutură, chiar până la marginile vasului, astfel încât niciunul dintre straturile de mai jos să nu apară.
Puneți vasele de plăcintă pe o tavă de copt. Radeți brânza, presărați deasupra, apoi tăiați roșiile în pene și aranjați deasupra. Puneți cu grijă plăcintele în cuptor folosind mănuși de cuptor.
Coaceți timp de 35 de minute sau până când blaturile sunt aurii.
Lăsați plăcintele să se răcească puțin înainte de a mânca, deoarece vor fi foarte fierbinți.
Se servește cu broccoli sau mazăre.
Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Vin Santo
Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Vin Santo sunt alegerile mele de top pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Chateau Chantal Late Harvest Riesling cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling]()
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling