Plăcinte de păstor de miel și cartofi dulci

Plăcinte de păstor de miel și cartofi dulci
Mielul și plăcintele păstorului de cartofi dulci necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 597 calorii, 37g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.85 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ceapă, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Plăcinte de păstor de miel și cartofi dulci, Placinta de miel Shepherd cu crusta de cartofi piure de usturoi, și Plăcintă de păstor de cartofi dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți 2 linguri de ulei de măsline până la sclipire. Lucrând în loturi, dacă este necesar, adăugați mielul și condimentați cu sare și piper. Gatiti la foc moderat pana se rumeneste peste tot, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2
Transferați mielul într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Adăugați usturoiul, ceapa și restul de 1 lingură de ulei de măsline în caserolă și gătiți la foc moderat până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați morcovii și condimentele și gătiți, amestecând, până la parfum, aproximativ 2 minute. Se amestecă făina și se adaugă mielul și apa. Aduceți la fierbere, amestecând pentru a răzui orice bucăți rumenite din partea de jos a caserolei. Reduceți focul la minim și fierbeți neacoperit, amestecând ocazional, până când mielul este fraged și sosul este îngroșat, aproximativ 1 1/2 ore. Ridicați focul la moderat ridicat și amestecați spanacul până se ofilesc. Condimentează cu sare și piper. Spoon tocană de miel în 4 superficial 2 1/2-ceașcă de sticlă sau vase de copt ceramice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
5
Între timp, preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Într-o cratiță medie, amestecați și amestecați cartofii dulci la foc mare până se încălzesc. Se amestecă brânza de capră, laptele și untul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
7
Întindeți piureul de cartofi dulci peste tocanul de miel și coaceți aproximativ 10 minute, sau până când este fierbinte și clocotind la margini. Preîncălziți broilerul. Se fierbe toppingul la 4 centimetri de la foc până devine auriu, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
8
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista