Plăcinte De Mână Cu Cireșe
Cherry mână plăcinte ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 8. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 68 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. 147 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cireșe, amidon de porumb, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Plăcinte De Mână Cu Cireșe, Plăcinte De Mână Cu Cireșe, și Plăcinte De Mână Cu Cireșe.
Instrucțiuni
Într-o tigaie cu sos mediu combinați cireșele, 1/4 cană zahăr și coaja de lămâie. Într-un castron mic, amestecați sucul de lămâie, amidonul de porumb și vanilia.
Se toarnă amestecul peste cireșe și se amestecă pentru a încorpora.
Încălziți cireșele la foc mediu, amestecând frecvent până când sucurile se reunesc pentru a forma sos gros.
Se ia de pe foc, se acoperă și se dă la frigider până se răcește, cel puțin 1 oră.
Între timp, tăiați opt pătrate de hârtie pergament de 6 inci. Împărțiți aluatul de plăcintă în opt bile egale. Pe o suprafață bine făinată, întindeți bilele de aluat în runde de 5 inci.
Așezați fiecare rundă pe o bucată de hârtie pergament, stivuindu-le împreună, astfel încât să nu se lipească. Puneți la frigider rondele de plăcintă timp de 30 de minute până la 1 oră pentru a le permite să se întărească.
Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament.
Scoateți aluatul din frigider.
Așezați 2 până la 2 1/2 linguri de umplutură de cireșe răcită în centrul fiecărei runde, apoi pliați în jumătate pentru a închide și sertizați marginile pentru a sigila.
Ungeți exteriorul plăcintelor cu ou și presărați cu restul de 3 linguri de zahăr. Faceți 3 tăieturi mici pe partea superioară a plăcintelor pentru a vă ventila. Puneți la frigider plăcintele pregătite timp de 30 de minute.
Setați rack-ul în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Coaceți plăcintele până se rumenesc, 25 până la 30 de minute.
Se scoate din cuptor și se lasă să se răcească în tigaie timp de 2 minute, apoi se transferă într-o grătar pentru a se răci complet.