Plăcinte cu ciuperci și linte cu Topping de biscuiți Gouda

Plăcinte cu ciuperci și linte cu Topping de biscuiți Gouda
Plăcintele cu ciuperci și linte cu Topping de biscuiți Gouda necesită în jur 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 611 calorii, 27G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $3.26 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 131 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de cimbru, ciuperci, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Plăcinte Cu Ciuperci Și Linte Cu Topping De Biscuiți Gouda, Plăcinte cu ciuperci și linte cu Topping de biscuiți Gouda, și Plăcinte Individuale Cu Oală De Vită Cu Topping De Biscuiți.

Instrucțiuni

1
Combinați 3 căni de apă rece,linte și 1/4 linguriță de sare într-o cratiță medie;se aduce la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și scufundați până când lintea este fragedă, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Se scurge; pune lintea deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
3
Se toarnă 3 căni de apă clocotită peste porciniîn castron mediu; înmuiați 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Îndepărtațiporcini din lichidul înmuiat, stoarceți uscat și tocați grosier. (Rezervați lichid de înmuiere.)
5
Se încălzește 1 lingură de ulei în mare greuskillet peste căldură medie-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
6
Adăugați proaspeteciuperci. Saut nr.3 minute.
7
Adăugați 1 lingură de ulei, ceapă, morcov, salvie și cimbru. Saut 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
8
Adăugați usturoi; saut 830 secunde. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
9
Se amestecă făina în legume; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
10
Adăugați lichid de înmuiere porcini.
11
Se amestecă în porcini, cartofi, sos de soia și pastă de roșii.Acoperiți; fierbeți până când cartofii sunt fragede,amestecând ocazional, 13 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
12
Adaugălentile; se condimentează cu sare și piper. Împărțiți umplerea între patru rezistente la cuptor cu 2 căni bowls.DO înainte: se poate face cu 2 zile înainte.Acoperi; rece. Aduceți la temperatura camereiînainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Combinați făina, făina de porumb,praful de copt și sarea în procesor; amestecați 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adaugăunt; pulsați până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
4
Adăugați zară; pulsați până când aluatulformează aglomerări umede. Întoarceți aluatulsuprafață ușor înmuiată. Împărțiți în 4 bucăți egale; formați fiecare în disc gros de 2/3 inci.Setați runde deasupra umpluturii; se acoperă cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
5
Coaceți plăcintele cu oală pe foaia de copt până latesterul introdus în toppingul de biscuiți iese curat, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Per porție: 475 calorii, 11 g grăsime,10 g fibre
7
Bon App Ampercoltit
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Revista