Plante medicinale și usturoi halibut Crusted cu cuptor la cuptor Ratatouille
Herb și usturoi Crusted Halibut cu cuptor la cuptor Ratatouille ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 819 calorii, 44G de proteine, și 46G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 8.82 pe portie, această rețetă acoperă 53% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, chervil, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Halibut Prăjit La Cuptor Cu Usturoi Și Ierburi, Halibut prăjit cu usturoi și ierburi, și Pui cu crustă de ierburi la cuptor cu pătrunjel sos de ulei de măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Periați fiecare file cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper, dragă, cu pielea în jos în amestecul de plante/pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1-1/2 Căni De Bere
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se adaugă fileurile, cu crusta în jos și se sotează până se rumenesc ușor, aproximativ 3 până la 4 minute. Reduceți căldura la mediu, întoarceți fileurile și continuați să gătiți până când peștele este doar gătit, cu aproximativ 3 până la 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Bomboane De Caracatiță Brite
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-o caserolă medie, faceți un strat de ceapă, stropiți cu câteva linguri de ulei de măsline, condimentați cu sare și piper și presărați cu o parte din ierburi. Repetați cu legumele rămase. Acoperiți și coaceți la cuptor timp de 1 până la 1 1/2 ore, apăsând ocazional legumele, până când legumele sunt complet fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și Burgundia albă. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Chateau La Grange Clinet Bordeaux Superiore. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.