Placinta Cu Pecan Din Matase De Ciocolata
Rețeta plăcintă cu nuci Pecan de mătase de ciocolată ar putea satisface pofta ta sudică în aproximativ 3 ore și 40 de minute. Această rețetă servește 10. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 472 calorii, 5g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, chipsuri de ciocolată semidulce, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă De Mătase Franceză De Casă (De La Zero), Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake, și Plăcintă de mătase franceză cu ciocolată (mătase franceză a Copycat Bakers Square) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți crusta de plăcintă conform instrucțiunilor de pe pachet pentru o plăcintă umplută cu o crustă folosind o placă de plăcintă de 9 inci.
Se încălzește cuptorul la 350. Bateți zahărul granulat, siropul de porumb, untul, sarea și ouăle într-un castron mic cu mixer electric la viteză medie 1 minut. Se amestecă nucile pecan.
Se toarnă în crusta de plăcintă în placa de plăcintă.
Coaceți 35 până la 45 de minute sau până când centrul plăcintei este umflat și maro auriu. Se răcește 1 oră.
În timp ce crusta umplută se răcește, puneți laptele fierbinte, 1/4 linguriță de vanilie și chipsurile de ciocolată în blender sau robot de bucătărie; acoperiți și amestecați la viteză medie aproximativ 1 minut sau până la omogenizare. Refrigerați aproximativ 1 oră și 30 de minute sau până când amestecul este ușor îngroșat, dar nu este setat. Se amestecă ușor; se toarnă peste umplutura răcită în crusta de plăcintă. Dați la frigider aproximativ 1 oră sau până când este ferm.
Bateți frișca, zahărul pudră și 1/4 linguriță de vanilie într-un castron mic răcit la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Lingură sau țeavă peste umplere.
Garnisiți cu bucle de ciocolată. A se păstra la frigider.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Castelul Ste. Michelle Riesling cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Riesling]()
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.