Placinta cu panglica Oreo
O porție conține 108 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână sirop de ciocolată, cremă de brânză philadelphia, topping cu bici rece și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Oreo nr. 0, Muffins Oreo, și Oreo "gogosi" pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați firimiturile de prăjituri și margarina; apăsați ferm pe partea de jos și în sus a plăcii de plăcintă de 9 inci. Pune deoparte.
Bateți crema de brânză și zahărul cu mixerul electric la viteză mare până se omogenizează bine.
Se întinde pe fundul crustei; pus deoparte.
Se toarnă laptele într-un castron mediu.
Adăugați amestecul de budincă uscată. Bateți cu sârmă 2 minute sau până când se amestecă bine.
Se întinde peste stratul de brânză cremă. Dați la frigider 2 ore sau până când este ferm.
Întindeți toppingul de ciocolată uniform peste plăcintă chiar înainte de servire. Se acoperă cu topping biciuit. Păstrați restul de plăcintă la frigider.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru cookie-urile Oreo. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.