Placinta cu dovleac dublu strat necesita aproximativ 4 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1176 calorii, 13g de proteine, și 55g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți la îndemână topping bătut, lapte, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Plăcintă Cu Dovleac Cu Două Straturi, Plăcintă Cu Dovleac Cu Strat Dublu Fără Coacere, și Cheesecake Cu Dovleac Dublu Strat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați împreună crema de brânză, 1 lingură de lapte și zahărul până se omogenizează. Amestecați ușor toppingul biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit Topping
Cremă De Brânză
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Răspândit în partea de jos a crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
3
Se toarnă 1 cană de lapte într-un castron mare și se amestecă bine în amestecul de budincă, dovleac, scorțișoară, ghimbir și cuișoare. Când este îngroșat, se întinde peste stratul de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Scorțișoară
Dovleac
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite