Placinta Cu Ciocolata-Nuca

Placinta Cu Ciocolata-Nuca
Nevoie de o desert fără lactate? Placinta cu ciocolata-nuca ar putea fi o reteta minunata de incercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 657 calorii. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cap la magazin și ridica vanilie, margarina, piecrusts, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Plăcintă Cu Budincă De Ciocolată, Plăcintă Cu Biscuiți Cu Ciocolată, și Kk ' s Chocolate Chip Cookie Pie.

Instrucțiuni

1
Montați piecrust într-o placă de plăcintă de 9 inci conform instrucțiunilor pachetului; pliați marginile sub și sertizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
2
Se amestecă împreună zahărul și următoarele 4 ingrediente până se omogenizează bine; se amestecă nucile și ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
NuciNuci
ZahărZahăr
3
Se toarnă umplutura în piecrust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
4
Coaceți la 350 pe cel mai mic raft pentru cuptor timp de 30 de minute sau până când plăcinta este setată; se răcește pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
5
Rețetă din vechea mea carte de bucate Kentucky Homes, așa cum a contribuit la cele mai bune dintre cele mai bune din Kentucky Cookbook (Quail Ridge Press, 95 USD)
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrepelițăPrepeliță
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista