Placinta cu branza cu fructe de padure
Placinta cu branza cu fructe de padure este o fără gluten rețetă cu 9 porții. O porție conține 296 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, extract de vanilan, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Mini Ciocolata Pecan Plăcintă Cu Brânză, Churro Pumpkin Pie Cheesecake Daneză, și Ușor Scăzut Carb Dovleac Placinta Cu Branza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți nuci pecan, sare și 1 lingură de zahăr într-un robot de bucătărie; puls de 15 ori sau până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Adăugați unt; puls de 5 ori sau până când sunt combinate. Amestec Pat în partea de jos și în sus părți ale unei plăci de plăcintă de 9 inch acoperite cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește crusta complet în vas pe un suport de sârmă.
Bateți crema de brânză, rămânând 1/4 cană de zahăr și vanilia cu un mixer la viteză medie până se omogenizează.
Adăugați coaja de lămâie și sucul de lămâie; bate bine. Ori într-un sfert de topping biciuit. Îndoiți toppingul rămas. Lingura de umplere în crusta pregătită. Acoperiți cu folie de plastic și înghețați 8 ore sau până când este ferm.
Lăsați plăcinta să stea la temperatura camerei cu 10 minute înainte de servire.
Tăiați în pene și acoperiți cu fructe de pădure.