Placinta Cu Bezea Cu Ciocolata Mocha
Ciocolata Mocha bezea plăcintă ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 238 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 43 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați cacao de copt, frișcă grea, gelatină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupe De Bezea Mocha, Coaja De Bezea Mocha, și Coaja De Bezea Mocha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați albușurile de ou într-un bol; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Adăugați cremă de tartru și sare în albușurile de ou; bateți la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr, 1 lingură la un moment dat, la înălțime până când se formează vârfuri lucioase rigide și se dizolvă zahărul.
Răspândiți pe partea inferioară și în sus a părților laterale ale unui 9-in uns. placă de plăcintă adâncă.
Coaceți la 350 de minute timp de 25-30 de minute sau până când bezea se rumeneste ușor. Se răcește pe un suport de sârmă.
Într-un castron mic, presărați gelatina peste apă și lăsați să stea 1 minut. Într-o cratiță mică, combinați zahărul, cacao, granulele de cafea, sarea și laptele până se omogenizează. Aduceți la fierbere, amestecând constant.
Se ia de pe foc; se amestecă gelatina până se dizolvă.
Se răcește la temperatura camerei; pliați în frișcă.
Se toarnă în coajă de bezea. La frigider timp de 4 ore sau până la setare.
Garnisiți cu bucle de ciocolată. Refrigerați resturile.