Pizzette cu Fontina, roșii, busuioc și Prosciutto

Pizzette cu Fontina, roșii, busuioc și Prosciutto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Pizzette cu Fontina, roșii, busuioc și Prosciutto. Această rețetă face 16 porții cu 93 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați aluat de pizza, brânză fontina, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Pizzette cu Gorgonzola, roșii și busuioc, Pizzette cu Gorgonzola, roșii și busuioc, și Friptură de flanc marinată cu vin roșu umplută cu Prosciutto, Fontinan și busuioc cu Cabernet-reducere de șalotă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 475 buc. F. presărați ușor foaia de copt cu margini cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Întindeți aluatul de pizza pe o suprafață ușor făinată de 1/4 inch grosime. Folosind un tăietor de prăjituri cu diametrul de 2 1/2 inch, tăiați 16 runde de aluat. Aranjați rundele pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Cookie-uriCookie-uri
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Presărați rondele cu brânză Fontina, împărțind în mod egal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FontinaBrânză Fontina
4
Așezați 2 sferturi de roșii pe fiecare rundă, apăsând ușor în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
AluatAluat
5
Presărați roșiile cu parmezan. (Poate fi pregătit cu 2 ore înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
TomateTomate
6
Coaceți pizzette până se rumenesc, aproximativ 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Stropiți Pizzeta cu ulei de măsline, apoi presărați busuioc și ușor cu sare și piper. Cearșaf prosciutto benzi peste. Aranjați pe platou și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ProsciuttoProsciutto
Ulei De MăslineUlei De Măsline
BusuiocBusuioc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista