Ardei umpluți cu quinoa Shauna James Ahern

Ardei umpluți cu quinoa Shauna James Ahern
Ardeii umpluți cu quinoa Shauna James Ahern ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 474 calorii. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați stafide aurii, chimen măcinat, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 190 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este excelent. Încercați Pizza la grătar a lui Shauna James Ahern, Condimentul Berbere al lui Shauna James Ahern, și Tocană de pui etiopiană a lui Shauna James Ahern pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 km F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Puneți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se toarnă 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
4
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 2 minute. (Aveți grijă să nu ardeți usturoiul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
5
Adăugați ceapa caramelizată și gătiți, amestecând, până se încălzesc. Se amestecă chimenul și se gătește până își eliberează parfumul, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
6
Aruncați quinoa și stafidele. Se amestecă până se încălzește totul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
7
Adăugați varza tocată și gătiți până când s-a ofilit. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
8
Înveliți fiecare ardei cu uleiul rămas. ulei. Puneți umplutura de quinoa în ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
Puneți ardeii pe foaia de copt pregătită. Prăjiți la cuptor până când marginile ardeilor sunt puțin crocante și umplutura fierbinte, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista