Pizzete cu tapenadă de măsline și brânză Pecorino

Pizzetele cu tapenadă de măsline și brânză Pecorino necesită în jur 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 236 calorii. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o farfurie. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, usturoi, brânză pecorino și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Brânză Haloumi la grătar cu tapenadă de măsline, Bruschetta Cu Brânză De Capră Și Tapenadă De Măsline, și Crostini cu brânză de capră cu tapenadă de smochine-măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Amestecați usturoiul în tapenadă. Separați aluatul de pizza gata preparat/cumpărat în bucăți de 1 1/2 uncii și rotiți-le la 1/8 inch (dacă este posibil, rotiți la grosimea dorită folosind o mașină de paste). Acoperiți partea superioară a aluatului rulat cu pastă de măsline și amestec de usturoi.
Presărați cimbru deasupra.
Așezați pecorino deasupra pizzettei. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Coaceți pizza timp de 15 minute sau până se rumenesc (o cracker ca subțire și textură).
Se lasă să se răcească aproximativ 10 minute și se servește.