Pizza Turcească

Pizza Turcească
Reteta pizza turcească ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 5 minute. Pentru $1.86 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 323 calorii, 13g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, ouă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pizza Turcească, Pizza Turcească Din Turcia, și Pizza În Stil Turcesc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați jumătățile de pita, tăiate în sus, pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Se unge cu uleiul și se presară cu 3/4 linguriță de boia; pus deoparte. Într-o tigaie mare, la foc mediu, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați spanacul, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper și gătiți, aruncând frecvent, până când spanacul s-a ofilit, aproximativ 2 minute. Împărțiți spanacul printre pitas. Faceți o fântână în centrul fiecărui pat de spanac și spargeți 1 ou în fântână. Condimentați oul cu boia rămasă, sare și piper și presărați cu Feta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
SpanacSpanac
PiperPiper
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2
Brânză FetaBrânză Feta
SareSare
OuăOuă
5
Coaceți până când ouăle sunt setate, aproximativ 11 minute pentru gălbenușurile curgătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se servește cu menta și frunzele de struguri umplute (dacă se dorește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
MentăMentă

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Rezerva Spalletti Chianti Poggio Reale cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista