Pizza Pulled Pork BBQ

Pizza Pulled Pork BBQ
Pizza cu carne de porc la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 1380 de calorii , 52 g de proteine și 27 g de grăsime per porție. Pentru 6,78 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . 17 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o rețetă scumpă pentru fanii mâncărurilor americane. Mergeți la magazin și luați carne de porc împrăștiată, ceapă, sare și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 43% , ceea ce este bun. Rețete similare includ pizza de porc rășită la grătar , sandvișuri de porc strânsă cu bere la gătit lent și sandvișuri de porc strânsă la grătar și sandvișuri de porc strânsă la grătar .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F (230 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ulei Vegetal Sau Ulei De Măsline PurUlei Vegetal Sau Ulei De Măsline Pur
2
Așezați crusta de pizza pe o tavă de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (14 Uncii) De Cartofi Prăjiți Congelați1 Pachet (14 Uncii) De Cartofi Prăjiți Congelați
3
Într-un castron, amestecați sosul barbeque cu pudră de chili chipotle; se asezoneaza cu sare si piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute De ChileArdei Iute De Chile
Struguri Roșii Sau Verzi Fără Semințe, Tăiați La JumătateStruguri Roșii Sau Verzi Fără Semințe, Tăiați La Jumătate
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
4
Întindeți sosul peste crusta de pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
Oregano Proaspăt Tocat Sau 3 Linguri De Oregano UscatOregano Proaspăt Tocat Sau 3 Linguri De Oregano Uscat
5
Aranjați uniform carnea de porc, ceapa tăiată și feliile de ardei gras roșu peste pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (7 Uncii) Legături De Cârnați Pentru Micul Dejun Congelate Complet Gătite, Dezghețate și Tăiate Felii1 Pachet (7 Uncii) Legături De Cârnați Pentru Micul Dejun Congelate Complet Gătite, Dezghețate și Tăiate Felii
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Cartofi Roșii Cu Coajă, Tăiați în SferturiCartofi Roșii Cu Coajă, Tăiați în Sferturi
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când toppingurile sunt fierbinți și crusta de pizza este crocantă pe fund, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Ulei Vegetal Sau Ulei De Măsline PurUlei Vegetal Sau Ulei De Măsline Pur

Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera

Pizza funcționează foarte bine cu vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu ceva aciditate, cum ar fi un barberan sau un sangiovese. Adaugă pepperoni sau cârnați și poți merge mai îndrăzneț cu un syrah. Ai putea încerca Antinori Villan Antinori Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Antinori Vila Antinori Chianti Classico Riserva
Antinori Vila Antinori Chianti Classico Riserva
Fabricat din 90% Sangiovese și 10% Merlot, Villa Antinori Chianti Classico Riserva din 2010 are o culoare roșu rubiniu intens, cu arome de fructe și condimente. Atingerile ușoare de la învechirea stejarului subliniază notele de cireșe și fructe roșii care sunt tipice strugurilor Sangiovese. Aromele vinului sunt armonioase la palat cu taninuri echilibrate si coapte. Finalul persistent este vibrant, cu o mineralitate plăcută, tipică Chianti Classico.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții1
Scor De Sănătate5
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista