Pizza Pitta

Pizza Pitta
Pizza Pitta ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 582 calorii, 26g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 120 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pâine pitta cu grâu integral, roșii uscate la soare pur arkulume, Cheddar matur și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pizza Pitta, Pitta marocană umplută, și Toaster pitta buzunare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz 6 și puneți o foaie de copt în interior pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți fiecare pitta cu 1 linguriță pură. Se acoperă cu roșiile, șalota, chorizo și cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
3
Așezați pe foaia fierbinte și coaceți timp de 10 minute până când Pitta este crocantă, brânza s-a topit și chorizo are marginile frânte. Împrăștiați cu busuioc, dacă doriți, și serviți cu o salată verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Sangiovese, Vinul Barbera, Shiraz

Sangiovese, Barbera Wine și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți deveni mai îndrăzneți cu un syrah. Castellani Chianti Annata cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista