Pizza Pitta
Pizza Pitta ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 582 calorii, 26g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 120 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pâine pitta cu grâu integral, roșii uscate la soare pur arkulume, Cheddar matur și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pizza Pitta, Pitta marocană umplută, și Toaster pitta buzunare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz 6 și puneți o foaie de copt în interior pentru a se încălzi.
Întindeți fiecare pitta cu 1 linguriță pură. Se acoperă cu roșiile, șalota, chorizo și cheddar.
Așezați pe foaia fierbinte și coaceți timp de 10 minute până când Pitta este crocantă, brânza s-a topit și chorizo are marginile frânte. Împrăștiați cu busuioc, dacă doriți, și serviți cu o salată verde.
Vin recomandat: Sangiovese, Vinul Barbera, Shiraz
Sangiovese, Barbera Wine și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți deveni mai îndrăzneți cu un syrah. Castellani Chianti Annata cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo