Pizza personală Margherita
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Personal Margherita Pizzas. Această rețetă servește 3. Vă uitați la silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 420 de calorii, 18 g de proteine și 17 g de grăsime per porție. Pentru 2 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați frunze de busuioc, sos de pizza, oregano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ pizza personală, pizza personală și pizza personală cu pui.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425°. Pregătiți aluatul de pizza conform instrucțiunilor de pe ambalaj, adăugând oregano înainte de amestecare. Împărțiți în trei părți.
Pat fiecare porție de aluat într-un 8-inch. cerc pe foi de copt unse.
Coaceți 8-10 minute sau până când marginile se rumenesc ușor.
Întindeți fiecare crustă cu 1/4 cană sos de pizza până la 1/2 inch de margine. Acoperiți cu brânză.
Coaceți încă 5-10 minute sau până când crusta este aurie și brânza este topită.
Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera
Sangiovese, Shiraz și Vinul Barbera sunt alegerile mele de top pentru Pizza Margherita. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu ceva aciditate, cum ar fi un barberan sau un sangiovese. Adaugă pepperoni sau cârnați și poți merge mai îndrăzneț cu un syrah. Famille Vincent Cremant de Bourgogne, cu un rating de 4 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute – noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.