Pizza personală Margherita

Pizza personală Margherita
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Personal Margherita Pizzas. Această rețetă servește 3. Vă uitați la silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 420 de calorii, 18 g de proteine și 17 g de grăsime per porție. Pentru 2 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați frunze de busuioc, sos de pizza, oregano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ pizza personală, pizza personală și pizza personală cu pui.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425°. Pregătiți aluatul de pizza conform instrucțiunilor de pe ambalaj, adăugând oregano înainte de amestecare. Împărțiți în trei părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Proaspăt, Tăiat La Jumătate, La Temperatura CamereiAluat De Pizza Proaspăt, Tăiat La Jumătate, La Temperatura Camerei
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Nucă De Cocos îndulcită (opțional)1 Cană Nucă De Cocos îndulcită (opțional)
2
Pat fiecare porție de aluat într-un 8-inch. cerc pe foi de copt unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Muschi De Porc, Capacul Gras LăsatFriptură De Muschi De Porc, Capacul Gras Lăsat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Roșii Prune Mici, Tăiate în 12 Felii2 Roșii Prune Mici, Tăiate în 12 Felii
3
Coaceți 8-10 minute sau până când marginile se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Nucă De Cocos îndulcită (opțional)1 Cană Nucă De Cocos îndulcită (opțional)
4
Întindeți fiecare crustă cu 1/4 cană sos de pizza până la 1/2 inch de margine. Acoperiți cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PizzaSos De Pizza
Un Rotund Pâine Cu AluatUn Rotund Pâine Cu Aluat
Zmeura Intreaga Proaspata Sau CongelataZmeura Intreaga Proaspata Sau Congelata
5
Coaceți încă 5-10 minute sau până când crusta este aurie și brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Rotund Pâine Cu AluatUn Rotund Pâine Cu Aluat
Zmeura Intreaga Proaspata Sau CongelataZmeura Intreaga Proaspata Sau Congelata
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Nucă De Cocos îndulcită (opțional)1 Cană Nucă De Cocos îndulcită (opțional)
6
Se presară cu busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Şuncă De ţară Kentucky, Tăiată MăruntŞuncă De ţară Kentucky, Tăiată Mărunt

Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera

Sangiovese, Shiraz și Vinul Barbera sunt alegerile mele de top pentru Pizza Margherita. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu ceva aciditate, cum ar fi un barberan sau un sangiovese. Adaugă pepperoni sau cârnați și poți merge mai îndrăzneț cu un syrah. Famille Vincent Cremant de Bourgogne, cu un rating de 4 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute – noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții3
Scor De Sănătate9
Revista