Pizza Pepperoni Portobello
Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 91 calorii. Această rețetă servește 5. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați ardeiul gras, amestecul de brânză cu patru, sosul de pizza și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pizza Cu Pepperoni Mexicani, Pizza Pepperoni Veggie, și Pizza Cu Pepperoni Din Grâu Integral pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.Stem 6 (5-inch) ciuperci portobello și răzuiți branhii cu o lingură.
Perie 1 1/2 Lingură. ulei de măsline peste ciuperci.
Așezați pe o foaie de copt antiaderentă mare, cu margini, cu partea goală în sus.
Coaceți timp de 10 minute și scoateți din cuptor. (Lăsați cuptorul pornit.)
Folosind prosoape de hârtie, ștergeți excesul de umiditate din cavitățile de ciuperci și condimentați cu sare și piper.
Răspândiți 1 Lingură. sos de pizza jarred în cavitatea fiecărei ciuperci. Împărțiți 2 oz. pepperoni de curcan feliat și 1 ardei verde, însămânțat și tăiat subțire, uniform între capacele de ciuperci. Topiți fiecare cu 1/4 cană amestec italian de patru brânzeturi mărunțite.
Întoarceți ciupercile la cuptor și coaceți până când brânza clocotește, aproximativ 10 minute.