Pizza Mexicană
Pizza mexicană ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 262 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,47 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați poblano chile, brânză Cheddar ascuțită, queso fresco și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 24%. Încercați Pizza Mexicană, Pizza Mexicană, și Pizza Mexicană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Rotiți aluatul de pizza pregătit într-un cerc de 12 inci pe o suprafață făinoasă.
Așezați aluatul pe o tigaie de pizza de 12 inci sau o foaie de copt acoperită cu spray de gătit și presărată cu 1 lingură de făină de porumb. Crimpați marginile aluatului cu degetele pentru a forma o jantă.
Așezați inelele de ceapă într-un castron mare. Pulverizați ușor cu spray de gătit și presărați cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper negru; aruncați bine pentru a acoperi. Aranjați ceapa pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 15 minute, amestecând la jumătate; rece.
Așezați poblano chile pe o foaie de copt căptușită cu folie și fierbeți 3 inci de la căldură la 8 minute sau până se înnegresc și se carbonizează, întorcându-se după 6 minute.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar și sigilați.
Lăsați să stea 15 minute. Cojiți și aruncați piei.
Tăiați o fantă longitudinală în poblano chile; aruncați semințele și tulpina.
Tăiați chile poblano prăjită în fâșii subțiri.
Presărați fâșii cu 1/4 linguriță de sare rămasă și 1/8 linguriță de piper negru și dați deoparte. Reduceți temperatura cuptorului la 50
Așezați chipotles într-un robot de bucătărie sau blender și procesați până la neted.
Întindeți 1/2 lingură piure de chipotle peste crusta de pizza folosind spatele lingurii. Rezervați piureul de chipotle rămas pentru o altă utilizare. Aranjați fâșiile de chile într-un strat uniform peste crusta de pizza; deasupra cu ceapă, tomatillos, cheddar și queso fresco.
Coaceți la 500 timp de 17 minute sau până când crusta este aurie.
Scoateți pizza din cuptor și presărați cu cilantru și dovleacsemințe.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin ai putea încerca este Dragonette pivnițele Sta. Rita Hills Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.