Pizza Margherita cu sos de rosii Vodka
Margherita Pizza cu sos de rosii vodca ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 328 calorii, 10g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, vodcă, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pizza Margherita cu sos de pizza cu roșii prăjite, Pizza Cu Roșii Cherry Margherita, și Roți de pizza Margherita (cu roșii, busuioc și Mozzarella).
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425 de grade F și aranja și un suport în mijloc.
Încălziți roșiile, vodka și smântâna într-o cratiță mică la foc mediu până când bubblingul și mirosul de vodcă sunt fierte, aproximativ 15 minute. Condimentează, după dorință, cu sare și piper negru proaspăt măcinat și lasă deoparte să se răcească.
Între timp, rotiți aluatul de pizza într-o rundă de 12 inci.
Stropiți uleiul de măsline pe o foaie de copt pentru a acoperi și așezați aluatul deasupra. Pierceți aluatul în mai multe locuri pentru a preveni barbotarea inegală.
Întindeți sosul uniform peste aluat. Distribuiți uniform mozzarella peste pizza și împrăștiați busuioc întreg deasupra.
Stropiți cu ulei și coaceți până când brânza este topită, iar partea inferioară a aluatului este maro auriu, aproximativ 20 de minute.