Pizza Fiorentina de 20 de minute

Pizza Fiorentina de 20 de minute
Pizza Fiorentina de 20 de minute necesită în jur 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2 și costă 3,18 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 371 calorii. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Mergeți la magazin și ridicați prosciutto, pâini plate din Orientul Mijlociu, gruyulincrumre și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pizza Portobello de 10 minute, Pizza Tikka De Pui: Încă O Masă De 20 De Minute, și Pizza pita cu panglică de dovlecei de 20 de minute.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați spanacul într-o strecurătoare și turnați peste apă clocotită pentru a se ofili. Lăsați să se răcească puțin, apoi stoarceți orice exces de apă cât de bine puteți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Așezați pâinea pe o foaie de copt. Aranjați spanacul deasupra, lăsând spațiu în mijloc și condimentați fiecare cu nucșoară și puțină sare. Rupeți un ou în centrul fiecărei pâini plate, apoi împrăștiați peste brânză și o măcinare de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Coaceți în cuptor timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Adăugați prosciutto rupt chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto

Vin recomandat: Sangiovese, Vinul Barbera, Shiraz

Sangiovese, Barbera Wine și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți deveni mai îndrăzneți cu un syrah. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista