Pizza De Pui La Grătar
Pizza de pui la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 346 calorii. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați sos de grătar, jumătăți de piept de pui, brânză gouda și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza Cu Tortilla De Pui La Grătar, Pizza de pui la grătar, și Pizza de pui la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați puiul cu sare și piper. Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, acoperiți ușor grătarul. Pui la grătar, acoperit, la foc mediu sau se fierbe 4 in. de la căldură timp de 5-7 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citește 170 de euro, întinzându-se frecvent cu 1/2 cană de sos de grătar. Puneți deoparte și păstrați cald.
Împărțiți aluatul în jumătate. Pe o suprafață ușor făinată, rulați fiecare porție într-un 12-in. x 10-in. dreptunghi. Periați ușor ambele părți ale aluatului cu ulei; așezați pe grătar. Acoperiți și grătiți la foc mediu timp de 1-2 minute sau până când fundul se rumeneste ușor.
Tăiați puiul în 1/2-in. cuburi.
Întindeți partea la grătar a fiecărei cruste cu 1/4 cană sos de grătar; strat cu pui, ceapă, brânză și coriandru. Reveniți la grătar. Acoperiți și gătiți fiecare pizza timp de 4-5 minute sau până când fundul este ușor rumenit și brânza este topită.