Pizza cu șuncă și ricotta cu pesto

Pizza cu șuncă și ricotta cu pesto
Dacă aveți aproximativ 30 minute pentru a petrece în bucătărie, pizza cu șuncă și ricotta cu pesto ar putea fi un spectaculos דל פחמימות, rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 163 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 9 fani. Un amestec de ricotta, baze de pizza, pesto și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Pizza cu Mozzarella, șuncă și pesto, Ricottan și pizza cu roșii, și Pizza La Grătar Cu Ricotta Cu Cireșe De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți o foaie de copt plată în cuptor pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Întindeți 2 linguri de sos de roșii pe fiecare bază de pizza. Glisați cu grijă bazele pe foaia de copt și gătiți urmând instrucțiunile ambalajului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Cu cinci minute înainte de expirarea timpului de gătit, împrăștiați peste șuncă, punctați ricotta deasupra în linguri și continuați să gătiți. Condimentați și stropiți pesto-ul peste fiecare pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional

Vin recomandat: Sangiovese, Vinul Barbera, Shiraz

Pizzan în meniu? Încercați să împerecheați cu Sangiovese, Barbera Wine și Shiraz. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți deveni mai îndrăzneți cu un syrah. Ai putea încerca Tenuta di Arceno Stradan al Sasso Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Arceno strada Al Sasso Chianti Classico Gran Selezione
Tenuta di Arceno strada Al Sasso Chianti Classico Gran Selezione
2015 a fost vintage - ul cald perfect-nu prea cald, corect. Nasul eliberează imediat tonuri de caprifoi și gem de căpșuni, terminând cu un ton pe bază de plante de rozmarin și chiparos. Pe gust, puterea acestui vin impresionează. Există o explozie de arome, toate încadrate strâns de acizi strălucitori fermi. Aromele sunt dominate de afine și zmeură, dând loc tonurilor luxuriante de afine mereu evazive. Finisajul este dominat de fasole de vanilie cu piper negru persistent și coajă de portocală. Acesta este un an interesant pentru Sangiovese și are potențialul de a îmbătrâni 15-20 de ani.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Revista