Pizza Chorizo Mexicană (Tlayuda)

Pizza Chorizo Mexicană (Tlayuda)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Mexican Chorizo Pizza (Tlayuda). Această rețetă face 10 porții cu 242 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de chorizo de porc, sare, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 18%. Încercați Ciuperci Vegetariene Tlayuda, Chorizo Mexican, și Chorizo Mexican pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru toppingul de chorizo și fasole: într-o tigaie mare grea, încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați chorizo și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
3
Scoateți din căldură și rezervați. Într-o tigaie mare grea, încălziți restul de 2 linguri de ulei la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați fasolea și gătiți până se încălzește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5
Scoateți din căldură și rezervați.
1
Combinați masa de porumb, 1 1/4 căni de apă și sare într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec De Masa De Porumb)(amestec De Masa De Porumb)
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Se amestecă bine cu mâna pentru a forma un aluat moale, aproximativ 2 minute. Dacă aluatul se simte uscat, adăugați mai multă apă (câte o lingură pe rând). Preîncălziți o tigaie din fontă de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Așezați o bucată de hârtie pergament pe o suprafață plană. Puneți jumătate din aluat pe hârtia pergament și așezați o altă bucată de hârtie pergament deasupra. Folosind un sucitor, întindeți aluatul până când are o grosime de 1/4 inci și un diametru de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
4
Stropiți uleiul în tigaia fierbinte și așezați aluatul masa rulat în tigaie pentru a găti aproximativ 2 minute. Întoarceți-vă pentru a găti pe cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Întindeți 1/2 cană din fasolea caldă prăjită pe partea gătită a aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole PrăjităFasole Prăjită
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
2
Adăugați 1/4 cană brânză Oaxaca și 1/2 cană chorizo gătit. Continuați să gătiți până când brânza este topită, încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză OaxacaBrânză Oaxaca
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3
Scoateți pizza din tigaie pe un platou rotund de servire. Sus cu salata iceberg. Condimentează cu sare și piper. Apoi presărați cu frescă de queso sfărâmată și o picătură de cremă mexicană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată IcebergSalată Iceberg
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
Queso FrescoQueso Fresco
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Tăiați în pătrate de 4 inci și serviți imediat. Repetați cu jumătatea rămasă de aluat și toppinguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir
Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir a fost produs și îmbuteliat de vinăria Folk Machine și de vinificatorul Kenny likitprakong.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate5
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista