Piure De Usturoi Prăjit
Cartofi piure de usturoi prăjit este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 8. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 257 calorii. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, unt, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Piure De Usturoi Prăjit, Piure De Usturoi Prăjit, și Cartofi Prăjiți Cu Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați căței de usturoi într-un vas mic de copt.
Stropiți cu ulei de măsline, acoperiți și coaceți 45 de minute sau până se rumenesc.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați cartofii și gătiți până se înmoaie, dar ferm.
Scurgeți și transferați într-un vas mare de amestecare.
Puneți usturoiul prăjit, laptele, parmezanul și untul în vasul cu cartofii. Se condimentează cu sare și piper. Bateți la consistența dorită cu un mixer electric.