Piure De Conopidă Cu Unt Brun
Brown Unt conopida Mash ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 6 și costă 1,09 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 125 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, conopidă, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Supă De Conopidă Cu Unt Brun, Conopida Cu Unt Brun De Alune, și Conopida Cu Unt Brun De Alune.
Instrucțiuni
Umpleți un cuptor olandez mare cu apă până la adâncimea de 1/4 inch. Aranjați conopida în cuptorul olandez. Gatiti, acoperit, la foc mediu-mare 7-10 minute sau pana se inmoaie.
Procesați conopida, smântâna, sarea și piperul într-un robot de bucătărie de la 30 de secunde la 1 minut sau până la omogenizare, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale, după cum este necesar. Se amestecă parmezanul și arpagicul.
Dacă doriți, amestecați cuptorul cu microunde la 1 până la 2 minute sau până când se încălzește bine, amestecând la intervale de 1 minut.
Gatiti untul intr-o cratita mica si grea la foc mediu, amestecand continuu, 4-5 minute sau pana cand untul incepe sa se rumeneasca.
Scoateți-l de pe foc și stropiți imediat untul peste amestecul de conopidă.
*2 (16-oz.) pungi conopida congelată poate fi înlocuită. Gatiti conopida conform instructiunilor pachetului. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor, începând cu Pasul